BHV Training speciaal voor horecabedrijven

inclusief BHV pas, E-learning & Praktijkdag

Haal nu uw BHV certificaat met onze BHV cursus speciaal gericht op de horeca.

Volgens de Arbowet in Nederland bent u verplicht om minimaal 1 bedrijfshulpverlener (BHV’er) ten alle tijden vanaf de opening aanwezig te hebben. Dit komt omdat u als bedrijf verantwoordelijk bent voor de veiligheid van het personeel en de gasten. Doordat de meeste horecabedrijven in shifts opereren, gaat het hier al gauw om een aantal medewerkers per bedrijf die als BHV'er moeten kunnen optreden bij calamiteiten.

Waarom een BHV training afleggen bij het Horeca Vakcollege?

Bij het Horeca Vakcollege hebben wij de ‘’standaard’’ BHV lesstof aangepast op onze beroepssector, de horeca. Onze praktijkvoorbeelden komen ook rechtstreeks uit de horeca. Onze trainers zijn professionals die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. Ze weten de stof op een leuke dynamische manier te brengen met veel anekdotes uit de praktijk. Als u een cursus volgt bij ons bent u voorbereid op ongevallen, brand, verwondingen en nog veel meer! Hierdoor maken we samen uw bedrijf een stuk veiliger. Wanneer u geslaagd bent krijg u uw BHV-certificaat en bent u officieel een BHV’er.

Snel, interessant en realistisch

Onze BHV cursus bestaat uit 2 delen. Een E-learning en een Praktijk dag. Voordat u bij ons de Praktijk dag volgt ontvangt u van ons de E-learning ter voorbereiding. Hierdoor is het mogelijk om bij ons na de Praktijk dag met een certificaat de deur uit te gaan.

 

In onze E-learning worden de volgende punten behandeld:

  • Brandwonden

  • Snijwonden

  • Allergische reacties van gasten

  • Elektrocutie

  • Oogverwondingen

  • Ontneming van het leven

  • Drugsgebruik

 

Tijdens de Praktijk dag kunt u de theorie uit de E-learning toepassen in de praktijk. De Praktijkdag is opgesplitst in twee delen. Een ochtenddeel en een middagdeel. Tussendoor krijgt u koffiepauzes en een lunchpauze. Tijdens deze Praktijkdag houden wij ons zoveel mogelijk aan de COVID-19 maatregelen volgens het RIVM. Onze Praktijkdag zal er als volgt uit zien:

 

Ochtenddeel: (09:00 – 12:00)

  • Introductie BHV (Wat is BHV, wat zijn de taken van een BHV’er, 

       enzovoort…)

  • Kennismaking EHBO doos/tas

  • Benaderen slachtoffers & beoordelen van bewustzijn

  • Verschillende levensechte scenario’s uit de horeca

       worden nagebootst

Lunchpauze met overheerlijke broodjes (12:00 – 13:00)

Middagdeel: (13:00 – 16:30)

  • Introductie reanimeren & Mond-op-Mond beademing

  • Het melden van incidenten (intern & extern)

  • Reanimeren met een AED

  • De rol van professionele hulpverleners

  • Hoe je een brand veilig moet blussen

  • Wanneer je wel en wanneer je niet moet blussen

  • De gevaren bij brand

De kosten voor de E-learning en Praktijkdag zijn €199,- exclusief B.T.W. inclusief dagarrangement en BHV-pas.

De eerstvolgende BHV training is op dinsdag 20 oktober in Oostzaan.

 

Meld je nu aan via het onderstaande formulier!

1/7
arrow&v

Contact

Wil je meer informatie of liever de les bij jouw op locatie? Neem dan contact met ons op.

horeca vakcollege horeca opleidingen kok leermeester

Op de hoogte blijven

Social Media

  • Horeca Vakcollege Facebook
  • Horeca Vakcollege Instagram
  • Horeca Vakcollege LinkedIn