Masterclass HACCP

Theorie (E-learning & Praktijk)

Voor wie?

De Europese Wet & Regelgeving schrijft voor dat iedereen die met (onverpakte) voedingsmiddelen werkt moet weten hoe hier veilig mee om te gaan. 

 

Programma?

Omdat wij horeca-mensen doeners zijn heeft het Horeca Vakcollege een HACCP Masterclass ontwikkelt die bestaat uit de theorie d.m.v. een E-learning en een praktijkmiddag. Tijdens de praktijkmiddag leer je alle ins en outs op de werkvloer en krijgt je gelegenheid om te oefenen met verschillende materialen. 

 

Diplomering

Na afloop en succesvol doorlopen van deze dag ontvang je van het Horeca Vakcollege een bewijs van deelname. 

 

Kosten en beschikbaarheid

De kosten zijn €249,- exclusief B.T.W. Geef je nu op 16 juli want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

HACCP - Hazard Analysis Critical Control

Leren, maar dan leuk! 

Contact

Wil je meer informatie of persoonlijk studieadvies? Neem dan contact met ons op.

horeca vakcollege horeca opleidingen kok leermeester

Op de hoogte blijven

Social Media

  • Horeca Vakcollege Facebook
  • Horeca Vakcollege Instagram
  • Horeca Vakcollege LinkedIn