Masterclass HACCP

Theorie (E-learning & Praktijk)

Voor wie?

De Europese Wet & Regelgeving schrijft voor dat iedereen die met (onverpakte) voedingsmiddelen werkt moet weten hoe hier veilig mee om te gaan. 

 

Programma?

Omdat wij horeca-mensen doeners zijn heeft het Horeca Vakcollege een HACCP Masterclass ontwikkelt die bestaat uit de theorie d.m.v. een E-learning en een praktijkmiddag. Tijdens de praktijkmiddag leer je alle ins en outs op de werkvloer en krijgt je gelegenheid om te oefenen met verschillende materialen. 

 

Diplomering

Na afloop en succesvol doorlopen van deze dag ontvang je van het Horeca Vakcollege een bewijs van deelname. 

 

Kosten en beschikbaarheid

De kosten zijn €125,- exclusief B.T.W. 

Geplande data:

Locatie Waardeel (FR)

Maandag 12 oktober      2020      aanvang 09:45 tot 14:00 (inclusief lunch)

Maandag   8 december 2020       aanvang 09:45 tot 14:00 (inclusief lunch)  

Vul het onderstaande formulier om u in te schrijven. Wij nemen daarna contact met u op voor de bevestiging.

HACCP - Hazard Analysis Critical Control
arrow&v

Leren, maar dan leuk! 

Contact

Wil je meer informatie of liever de les bij jouw op locatie? Neem dan contact met ons op.

horeca vakcollege horeca opleidingen kok leermeester

Op de hoogte blijven

Social Media

  • Horeca Vakcollege Facebook
  • Horeca Vakcollege Instagram
  • Horeca Vakcollege LinkedIn