SVH keukenassistent
(kas)
Over de opleiding
Deze opleiding is perfect als je wil starten in de keuken. Als keukenassistent assisteer je de kok bij het koken, maken van planningen, voorbereiden van eenvoudige gerechten en leer je elke dag wat nieuws.
​
Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 12 lesdagenklaar voor het examen tot SVH Keukenassistent. ​
​
De functie Keukenassistent is een startfunctie, dat wil zeggen dat je veel kunt leren als je hiermee begint.
Inhoud opleiding
​
Lijkt het je leuk om ondersteunende werkzaamheden te doen in de keuken? Dan is de functie Keukenassistent misschien iets voor jou!
Keukenassistent is een startfunctie, dat wil zeggen dat je veel kunt leren als je hiermee begint.
Je voert diverse werkzaamheden uit in de keuken zoals:
-
de kok assisteren bij het koken
-
een planning maken
-
ingrediënten en materialen verzamelen
-
eenvoudige gerechten voorbereiden
-
je werkplek afruimen en schoonmaken
Kosten
​
De kosten voor de opleiding
SVH Keukenassistent zijn
€ 2500,- excl. BTW
Dit is inclusief het boekenpakket, toegang tot de online leeromgeving.
​
Examenkosten
De kosten voor het examen
SVH Kok zijn € 300,- excl. BTW
Trainers
​
De lessen worden gegeven door verschillende chefs, die allemaal hun eigen specialisme hebben. Dit zorgt ervoor dat de lessen afwisselend zijn en zo kan je van elke chef weer wat anders leren!
Mentor
Daarnaast is er een mentor, waarbij je altijd terecht kunt als je vragen hebt of als er bepaalde zaken niet duidelijk zijn.
€2500,- exclusief B.T.W.
Duur
12 lesdagen
Max 12 personen
SVH
Diploma/ Certificering
​
SVH diploma keukenassistent
​
Lesdata
​
Oostzaan:
-Donderdag 6 mei 2021
Oosterwolde:
-
Examen
​
Het examen bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte.
Duur opleiding
​
De opleiding SVH Keukenassistent bestaat uit totaal 12 lesdagen.
​
Lestijden
De lessen beginnen om 8.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

Inschrijfformulier
​
Vul het formulier in met de gewenste datum en wij nemen binnen 1 werkdag contact op om je inschrijving te bevestigen.
​